Klachtenprocedure

Mocht het gebeuren dat u niet tevreden bent over uw behandeling dan verzoeken wij u dit schriftelijk, via ons postadres kenbaar te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om ons algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hier voor te gebruiken.

Wij zullen uw klacht met de nodige aandacht behandelen.

Toch kan het gebeuren dat u zich wilt wenden tot de externe klachtencommissie van Perfect Silhouette Injectables. De gegevens hiervan kunt u tevens via de zojuist genoemde wegen opvragen.

U kunt de volgende procedure volgen ->

Interne klachtencommissie:

Perfect Silhouette Injectables heeft oog voor kwaliteit. Dit betekent ook dat uw eventuele klachten serieus in behandeling zullen worden genomen door een interne klachtencommissie.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met onze big-geregistreerde cosmetisch arts. De cosmetisch arts heeft dan ook snel een overeenstemming bereikt voor beide partijen.
U kunt ook middels het contactformulier op onze website aangeven, dat u een klacht heeft. Uw klacht zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.
Mail uw klacht naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 023-8200917.
Mocht het in het extreme geval voorkomen dat er geen overeenstemming wordt bereikt tussen u en Perfect Sihouette Injectables, dan heeft u de mogelijkheid om u te richten tot een onafhankelijke klachtencommissie.

De onafhankelijke/externe klachtencommissie:

De klachtencommissie is samengesteld uit drie personen:
Een onafhankelijke voorzitter die niet aan Perfect Silhouette Injectables gelieerd is.
Een onafhankelijke plastisch chirurg die niet aan Perfect Silhouette Injectables gelieerd is.
Een commissielid met een juridische achtergrond.

De klachtencommissie bekijkt eerst of zij een klacht in behandeling kan nemen. Wanneer uw klacht niet wordt behandeld, krijgt u hier schriftelijk bericht van, met vermelding van de reden. De klachtencommissie behandelt geen aanvragen voor schadevergoeding.

In behandeling:

Wordt uw klacht wel behandeld, dan krijgt u en de aangeklaagde de mogelijkheid om een mondelinge of schriftelijke toelichting te geven. De klachtencommissie hoort beide partijen, bij voorkeur in aanwezigheid van beide partijen. Om zich een goed beeld te kunnen vormen, kan het nodig zijn dat de klachtencommissie uw dossier inziet. Is dat het geval, dan wordt hiervoor uw schriftelijke toestemming gevraagd. Ook kan de klachtencommissie de cosmetisch arts van Perfect Silhouette Injectables oproepen wanneer zij bij de klacht betrokken was.

Uitspraak en maatregelen:

De klachtencommissie doet een uitspraak over de gegrondheid van de klacht. Dit gebeurt binnen drie maanden na ontvangst van de klacht. De conclusie van de klachtencommissie gaat schriftelijk naar u, naar de aangeklaagde en naar Perfect Silhouette Injectables. De klachtencommissie doet geen uitspraak over eventuele aansprakelijkheid of schadeclaims. Perfect Silhouette Injectables meldt na ontvangst van de conclusie of- en welke maatregelen worden getroffen om soortgelijke klachten te voorkomen of te verminderen.

U kunt bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg terecht met klachten over de klachtenregeling van Perfect Silhouette Injectables. U kunt bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg geen bezwaar maken tegen de uitspraak van de klachtencommissie van Perfect Silhouette Injectables, deze is voor alle partijen bindend.

Klik op onderstaande afbeelding om een klacht in te dienen: